Øving gjør mester!

Umh, det sitatet funker ikke til meg i dette tilfeldet! Jeg holder nemlig på å øver på naturfagfremvisning om prevensjon, øver til glose/verb prøve i engelsk, og øver meg på rollen i enn rettsak vi skal ha i timen på skolen. Kan jeg høre et "Wiho"? Helt klart liksom. Egentlig så ville jeg bli med i gymmen i dag fordi vi hadde innebandi, men jeg får prøve å hvile foten, armen, ankelen, hodet, fingeren og hofta for og få det bra igjen etter å ha blitt mørbanket ved å falle på isen flere ganger på samme side! Hoho, godt gjort og aldri ha brukket noe bein da :- )) Men tilbake til poenget, nå skal jeg slite meg selv gjennom flere timer med øving, legge meg og så er den STORE dagen kommet, *wiho*.

(c) - copyright

Q - Har du noen prøver, rollespill, tester eller fremføringer du må øve til?
Q - Funker sitatet "øving gjør mester" hos deg?

3 kommentarer

thisisjustmylifee

08.feb.2011 kl.16:26

Sv; Tusen takk :)

Nei, tror ikke jeg heller at du vil! :P Det er ikke noe gøy skal jeg love deg.. hehe :)

itonje

08.feb.2011 kl.16:30

Har ingen prøver og slikt nei. Øving gjør mester, man blir jo flinkere i ting om man setter seg inn i det :) Ha en fin tirsdag og lykke til!

Sv: Takk for kommentaren :)

AlexandraMNH

08.feb.2011 kl.16:51

jajo øvelse gjør mester- KAN funke hos meg, det spørs litt hva det innebærer c: Pugging, skole = tydeligvis ikke. Lol jeg failer der.

Foto og sånt = mjeeeaah, jeg ser selv en fremgang.

Jeg har sikkert noen prøver, som jeg ikke gidder å øve til for jeg er lat: c

takkforcommentpåbloggenminbtw c:!

Skriv en ny kommentar

Lise Lindblom

Lise Lindblom

14, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! <3 Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, foto og musikk. Gjerne kom med tips om hva jeg kan blogge om, kan komme til nytte :) Kommenterer alltid tilbake! ~ Enjoy youself <3

Kategorier

Arkiv

hits