Pannekaker <3

Heihei! Bare et kjapt innlegg før jeg skal spise de deilige pannekakene mamma lager! <3
Skolen i dag var en helt vanlig dag som vanlig, bare litt bedre, for ingen av timene var særlig strenge, noen av timene hadde vi ikke lærere og en av timene kunne jeg sitte bare og snakke med folk i klassen. Bortsett fra fremføringa var alt bare digg! <3 Det er slike dager man i det hele tatt vil på skolen, hehe. Etter skolen stakk jeg til Nor pewz, vi skulle egentlig gjøre lekser, men det endte opp med nudler, iste og tv-kos, ehehehe! Så etter middagen jeg øve til naturfagfremvisningen om prevensjon, ellers så faller jeg sammen imorgen!! D:

Jannicke <3 Digg med tyggis !

Nor Jasmin Taher <3 læs om at plagsomme lillesøstra har komme inn på samme skolen som vi går på! Verste marerittet ever liksom!

Q. Hva har du gjort i dag?

Vet ikke helt om det kommer noe innlegg i morgen, kan hende at jeg rekker et kjapt et, men etter skolen skal jeg gjøre lekser og rett etter det så skal jeg møte folkz og slikt, så kommer ikke hjem før 9-10!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Lindblom

Lise Lindblom

14, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! <3 Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, foto og musikk. Gjerne kom med tips om hva jeg kan blogge om, kan komme til nytte :) Kommenterer alltid tilbake! ~ Enjoy youself <3

Kategorier

Arkiv

hits