hvordan beskytter man PCn for virus??

Heeeeei! Jeg må dessverre komme med en dårlig nyhet! Det har seg slik at PCn min kræsja! Den har fått virus, pappa satt med den i hele går og trodde han fikk det til. Men når jeg logga på PCn nå nettop så var det på'n igjen! Skjønner ikke hva som skjer, hva slags virus som kan ligge rundt om kring. Jeg må si jeg er ikke særlig forsiktig mot virusmøter (om man kan kalle det det!), men jeg tror alltid jeg er forsiktig nok til å la være å skaffe virus dritten på PCn! Noen som vet hva jeg må gjøre for å unngå virus? Eller i det hele tatt innstallere et ordentlig virusprgram som beskytter selv mot programmer som tar knekken av installerte andre virusprgrammer! Det skjedde nemlig til meg, aner ikke hva jeg har lasta ned en gang. Hørte bare dataeksprerten fattern sa det! Men hjelp meg, hvem som helst!?
btw: må avslutte 20-dagers utfordring .. pga virus så får jeg ikke nok tid til å blogge!
(sitt på mamma sin PCn no, så har ikke nå bilde!)

7 kommentarer

Lene

28.feb.2011 kl.17:34

uff, så kjedelig:/ jeg veit ikke, men Norton er et bra antivirus ihvertfall :)

Emonita

28.feb.2011 kl.17:51

jeg har også virus i pcen . det er drirt kjjedelig , noen ganger får jeg ikke internett engeng

men kul blog

kommentere tilbak e?

www.emonita.blogg.no

takk

Ingvild

28.feb.2011 kl.17:52

Kjipt med virus! men det er desverre ingen programmer som beskytter ALLE virus :/ kjempe kjedelig! jeg må snart skaffe meg ny pc pga virus jeg å, meheheh..... sorry

Camilla Lindrupsen

28.feb.2011 kl.17:54

AVG sin gratisversjon funker kjempefint ;)

Ingrids Mørke Verden

28.feb.2011 kl.18:02

Den mest sikkere måten å unngå virus på er jo å ikke være på nett i det hele tatt. Har hatt problem med sånt selv, og det er så møkka kjedelig..

Vivian Yuen

28.feb.2011 kl.18:03

Kjedelig med virus på datan. Hvis pappan din ikke er flink med data da bør det evt. få tilsendt til en tekniker til å gjøre det. For virus vil uansett ligge på datan selvom den sier at "viruset er borte" så ligger den på Temporary files, uten at det skjer no, men.. Beste løsningen er å Reinstallere hele windowset. Dvs. da at du vil miste alt. Så lønner det seg å lagre noen på USBminnekort før du Reinstallerer ;) Da vil du fjerne viruset! ;) Lykke til :)

cdblogg

28.feb.2011 kl.18:15

How to not get virus on youre computer:

1. ta en hammer og knus pcen (veit du vil!) =D

2. kast det nåværende vraket på avfallstasjonen, de har en hver eneste plass de selger pcer(vi vil jo ikke sade miljøet mer enn nødvendig)

3. gå på www.apple.no

4 kjøp deg MacBook^^ eller en annen form for mac!

enjoy!

Skriv en ny kommentar

Lise Lindblom

Lise Lindblom

14, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! <3 Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, foto og musikk. Gjerne kom med tips om hva jeg kan blogge om, kan komme til nytte :) Kommenterer alltid tilbake! ~ Enjoy youself <3

Kategorier

Arkiv

hits