Lost love!

Det er en sånn sykt ekkel følelse og like noen og vite at man aldri kan få han! Og særlig når han driver å flørter med vennina de, man føler seg litt knust. Men jeg føler jeg ikke skal gjøre noe med det, selv om jeg har likt han i et halvt år! Det er vell best at jeg holder meg unna, og han dytter meg vekk unna livet sitt, ellers blir alt bare tragisk. Lost love! Kan ikke si jeg slutta å miste følelsene for han selv om jeg sa det. Jeg sa det for at andre ikke skulle syns synn på meg. Omfg, hallo?! Selv om jeg griner så er det bare for at jeg savner minnene og savner hannes smil. La meg få tenke på det, jeg trenger å tenke på det, selv om jeg blir lei meg. Han var jo tross alt en stor del av livet mitt! Nær familie kan man vell si. Men nå skal jeg holde kjeft og bare la meg skli bort fra hannes liv og hannes valg. Livet er hannes, jeg vil ikke ødlegge det.

Q. Hva ville du ha gjort?

4 kommentarer

AseMyru<3

03.mar.2011 kl.16:21

:/ <3

Jeg hadde snakka med han om det,selv om jeg vet at det ikke er enkelt..<3

Du kan snakke med meg om det :) <3

Lise Lindblom

03.mar.2011 kl.16:26

Åse mii <3 : Jeg har snakka med han, men jeg får jo ikke ut er fuckings ord jo :/ redd for å såre han! <3

viibeckesundt

03.mar.2011 kl.16:30

Følern :-) jeg har hatt det sånn selv. Men man må nesten bare velge om man ikke liker han eller om man liker han og vis du liker han, så prøv å snakke med han og ikke ungå å møtte han for at følsene skal forsvinne.
svar; du bare endrer høyden til 25 :)

Skriv en ny kommentar

Lise Lindblom

Lise Lindblom

14, Trondheim

Hei og velkommen til min blogg! <3 Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, foto og musikk. Gjerne kom med tips om hva jeg kan blogge om, kan komme til nytte :) Kommenterer alltid tilbake! ~ Enjoy youself <3

Kategorier

Arkiv

hits