Vurderer sidecut!

Heihei! Ja, jeg sitter og vurderer sidecut, det er jo så kult, og passer til all slags anntrekk! Jeg har sett litt på flere bilder rundt om kring på nettet, og det fikk meg mer lyst til å ta det! Hvor kult hadde det ikke vært å prøve det! Kjenner bare ei vennine som nettop fikk det, og hun ble jo råkul med det! :D Altså denne jenta som heter Silje Marie, hun passer virkelig med det! ;o Er ikke helt sikker på om jeg passer med det, jeg tok noen cambilder, sånn sirka hvordan det blir .. hva syns du? Burde jeg ta det?

hahahhaha, et forsøk på å legge håret til sia :LL skulle liksom forestille sidecut xD

4 kommentarer

ElinFalkeng

10.mar.2011 kl.17:28

Jeg har selv hatt sidecut! HOT! men tar laaaaang tid å spare ut igjen:-/ Har spart i et halvt år å akkurat nå er det helt forferdelig. Kan aldri gå med håret opp i hvertfall..

flyfille

11.mar.2011 kl.11:42

SV: Takk for hyggelig kommentar :)

Tviler på at jeg noen gang hadde gjort det, jeg er så glad i det lange håret mitt, hehe :P Men har ei veninne som har det, det er ganske kult.

susannmj

11.mar.2011 kl.11:45

Du hadde sikkert kledd det :)

Karine ♥ Karinedju

12.mar.2011 kl.11:10

Jeg syns det er driiiittkult!

Du hadde ganske sikkert kledd det :D

Skriv en ny kommentar

Lise Lindblom

Lise Lindblom

14, Trondheim

Hei å hå! :) Jeg er ei livsglad trønderjente som elsker musikk og design! Jeg skriver for det meste om min egen hverdag, mine meninger, mine synspunkt og mine drømmer! Det går opp og ned hele tiden, folk forandrer seg, og jeg med dem. Men først og fremst så hadde jeg ikke klart livet mitt uten vennene mine, så takker de på det høyeste! Er det noe du lurer på, ta kontakt på "lisepeace@live.no". Og husk, jeg kommenterer alltid tilbake :)

Kategorier

Arkiv

hits